Turreferater 2019

Siden indeholder referater og billeder fra foreningsarrangementer og medlemmer.

Tirsdagsfiskerne d. 15. januar Lige et par ord, fra  friske fyre.

Ja vi kan ikke blive ved med at aflyse tirsdags turene, der er allerede aflyst én i år. I dag gik turen til Klinteby, der var 5 som ikke var så kede af det,  de måtte ud og have noget frisk luft. Vejrudsigten var ikke så dårlig set hjemmefra, men virkeligheden var lidt anderledes, vejret var ikke helt som de lovede. Vi var nogle stykker der startede med at gå mod syd, men der blev min tålmodighed hurtigt brugt op, så vende om, og gå mod Glænø fra parkeringspladsen, der var både dejligt at gå, og ingen grønsager i vandet, men fisk var der heller ikke, dog var der et par stykker som så fisk, og de var sammen da de så den.

Ud over, at Knuth, måtte låne tørre sokker, skete der ikke noget, så vi kørte hjem ca. kl. 12.30 Det var godt med en lur om eftermiddagen.

 Mogens.

Klubaften 2019 01 10

Klubaktiviteten film af fluekast og vedligeholdelse af grej afvikledes med 17 deltagere, hvor først aftaltes strategi for kastefilmning og derefter vistes hvordan man montere en fisketang. desuden havde vi en kort snak om vedligeholdelse af hjul.

flemming